Elérhetőségek

Óhídi Közös Önkormányzati Hivatal

Cím: 8342 Óhíd,
Petőfi út. 3.
Telefon:
+36/83/574-014
E-mail:
jegyzo@ohidkozoshivatal.hu


Kisvásárhely

Kisvásárhely Község Önkormányzata

8341 Kisvásárhely, Petőfi u. 7.

Polgármester: Szentmiklóssi Erzsébet

elérhetősége: 30/310-6658

fogadó óra: Péntek 9.00-10.00

 Bursa Hungarica 2024.
Pályázati felhívás

Kisvásárhely Község Önkormányzata a Kulturális és Innovációs Minisztériummal együttműködve 2024. évre is kiírja a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a szociálisan hátrányos helyzetű – jelenlegi és leendő – felsőoktatási hallgatók számára.

A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és együttműködési Rendszerében (EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, amely elérhető az alábbi linken:

https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati évben regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az  EPER-Bursa rendszerbe.

Fenti linken érhető el a részletes pályázati kiírás is. A regisztrációt vagy belépést követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése. A pályázati űrlapot minden évben újra fel kell tölteni! A személyes és pályázati adatok ellenőrzését és feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a szükséges mellékletekkel együtt a települési önkormányzatnál kell benyújtania a pályázóknak. A pályázat csak a pályázati kiírásban és az önkormányzat szabályzatában meghatározott kötelező csatolandó mellékletekkel együtt érvényes.

A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje:

2023. november 3.

 

Az igénylés feltételeit a lent becsatolt Bursa Hungarica szabályzat_Kisvásárhely.pdf tartalmazza!

Kapcsolódó link: http://www.kisvasarhely.hu

Csatolt fájl(ok)


Vissza az előző oldalra!
Óhídi Közös Önkormányzati Hivatal - Magyar